Ons wagenpark bestaan uit B / B-E / A

B: Je rijdt in onze Opel Corsa ( schakel / automaat ) , met een volledig nieuwe look: uitbundiger en levenslustiger dan ooit. Dat betekent nóg meer rijplezier. Dankzij de zuinige motoren van de nieuwe Opel Corsa rijd je bovendien met een extra “groen”gevoel.

  • B: De automate auto is Easytronic®. Voor meer efficiency en gemak combineert de Easytronic®- versnellingsbak de voordelen van een handgeschakelde  versnellingsbak met het gemak van een automaat.

  • B-E: Voor de combinatie rij je in de Opel Vivaro met de voor ons ontworpen aanhanger. Wim kruisinga is de rijinstructeur voor dit rijbewijs.

  • Caravan cursus: Wij geven ook een opfriscursus voor de caravan. Wij gaan dan 3 uur met u rijden en uitleg geven over het aan-/afkoppelen, bijzondere verrichtingen, verlichting controleren, smalle straten rijden, snelweg rijden, enz.

  • A: Voor de motor rij je op een Suzuki SV650. Bij ons kan je rijden voor de rijbewijs A2 en A, oftewel A2 is vanaf 20 jaar met een maximaal motorvermogen van 35 kw. A is vanaf 24 jaar examen doen met een maximaal motorvermogen onbeperkt. Michael is rijinstructeur voor dit rijbewijs.

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op!

Wij zijn aangesloten bij VRB (vereniging rijschool belang).
Ook zijn wij in samenwerkingen met Auto den Hartog Hellevoetsluis!

Team Kruisinga van Autorijschool Kruisinga staat voor u paraat.

Hosting VPRI